Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Umí vaše miciny mňoukat? |
ano, přímo ukázkově |
|
55% |
[ 24 ] |
nemňoukají, ale vydavají roztodivné zvuky |
|
44% |
[ 19 ] |
ne, vůbec si s námi nepovídají |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 43 |
|
Autor |
Zpráva |
chichotalka vládkyně/vládce střechy

Založen: 27. 11. 2008 Příspěvky: 2612 Bydliště: Praha 4 Modřany
|
Datum vložení: út 07.duben 2009, 12:06 Předmět: |
|
|
jo a na začátku, než si zvykly, že naše postel je jejich postel, moc dlouho jim to netrvalo, tak nás do té postele už tahali, chodili do obýváku a sedli si před nás a koukali a vždycky poposedli směrem ke dvěřím.. když už byli přes práh a pořád nic, tak s mňoukáním- hlasitím mňééééé, zase přišli nazpátek do výchozí pozice.. a tak pořád dokola, než pochopili že lehnout si můžou jít sami a my dorazíme do té postele posléze.
|
_________________ Kocouřiska: Solík, Mooník, Shiny, Jupiter alias Jupík- všichni z OS Podbrdsko- v kočičím nebíčku
Kočička: Delinka- naše britská čokoládová dámička, z ch.s. Royal Sapphire
Pejska Pusinka- mopsík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanuled vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: út 07.duben 2009, 12:10 Předmět: |
|
|
chichotalka napsal: | jo a na začátku, než si zvykly, že naše postel je jejich postel, moc dlouho jim to netrvalo, tak nás do té postele už tahali, chodili do obýváku a sedli si před nás a koukali a vždycky poposedli směrem ke dvěřím.. když už byli přes práh a pořád nic, tak s mňoukáním- hlasitím mňééééé, zase přišli nazpátek do výchozí pozice.. a tak pořád dokola, než pochopili že lehnout si můžou jít sami a my dorazíme do té postele posléze. |
To je krásný 
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
chichotalka vládkyně/vládce střechy

Založen: 27. 11. 2008 Příspěvky: 2612 Bydliště: Praha 4 Modřany
|
Datum vložení: út 07.duben 2009, 12:14 Předmět: |
|
|
no ale než mi došlo, co chtějí, tak mi to trvalo asi dva večery. ale hlavně, že jsme se dopátrali, o co těm rošťákům jde. dnes zaujímají pozice ihned z kraje večera, respektive hned odpoledne po sváče, protože ví, že kdo zaváhá nežere a nespí v posteli. Jak jich tam bylo povícero, tak to bylo opravdu o tom je z té postele zklepat. Teď je to zase volnější. Přece jenom 6 není 10 kočičáků.Tak to jde a má i každý svoje místečko a v průběhu noci fluktuují a vyměňují si pozice. Jenom občas je chytne ta hledavá, kdy chodí a mňoukají a hledají. anebo mají taky myš v puse a oznamují hrozně velikánský úlovek. No tak z toho bych potom omdlévala, jelikož čekají, že je za to budu chválit a drbat a to věru ve tři ráno, nebo tak není zrovna věc, co bych potřebovala dělat místo spánku.
|
_________________ Kocouřiska: Solík, Mooník, Shiny, Jupiter alias Jupík- všichni z OS Podbrdsko- v kočičím nebíčku
Kočička: Delinka- naše britská čokoládová dámička, z ch.s. Royal Sapphire
Pejska Pusinka- mopsík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
obaja kočička/kocourek

|
Datum vložení: čt 09.červenec 2009, 15:38 Předmět: |
|
|
Tohle je legrační téma. Naše 3 doma hujají jak na lesy. Obzvlášť ta nejmladší, protože si jí musíme všímat. A pak mám 3 venkovní lítalky. Ta nejstarší k nám přišla asi před rokem a dožadovala se pozornosti tím, že otvírala pusinu a snažila se křičet, ale vydávala jen tichounké skřeky. Začli jsme ji říkat Němý výkřik. A časem když měla mimino, tak jsem zjistila, že ráchel podědila po mamince hlavně němý hlas.
|
_________________ Špageta strašpytlík
Čičolína stařenka bezzubá
Kaliko bengálský čertík
Návrat nahoru |
|
 |
Lin vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: čt 09.červenec 2009, 19:20 Předmět: |
|
|
obaja napsal: | Tohle je legrační téma. Naše 3 doma hujají jak na lesy. Obzvlášť ta nejmladší, protože si jí musíme všímat. A pak mám 3 venkovní lítalky. Ta nejstarší k nám přišla asi před rokem a dožadovala se pozornosti tím, že otvírala pusinu a snažila se křičet, ale vydávala jen tichounké skřeky. Začli jsme ji říkat Němý výkřik. A časem když měla mimino, tak jsem zjistila, že ráchel podědila po mamince hlavně němý hlas. |
Doufam ze nevypada jako ten strasidelny obraz 
|
_________________ Sofinka-mourovaty andilek
Alfa-05/2001 - 25.2.2010,nikdy na ni nezapomeneme |
|
Návrat nahoru |
|
 |
obaja kočička/kocourek

|
Datum vložení: čt 09.červenec 2009, 19:30 Předmět: |
|
|
Né je krásná, ostatně mě připadá krásná každá. Nemůžu si pomoct, myslím, že není škaredých koček.
|
Kaliko bengálský čertík
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: čt 09.červenec 2009, 19:33 Předmět: |
|
|
ja vim, me jen fascinuje ten obraz. Mate pravdu, kazda kocka je krasna!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
obaja kočička/kocourek

|
Datum vložení: čt 09.červenec 2009, 19:39 Předmět: |
|
|
Mě je napadll ten název, když jsem ji viděla jak se chudinka snaží. Byla taková zubožená a tak už u nás zůstala.
|
Kaliko bengálský čertík
Návrat nahoru |
|
 |
Astoret vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: po 13.červenec 2009, 11:14 Předmět: |
|
|
Merlina-nyní Merilin,protože se ukázalo,že je to kočička jsem poprvé slyšela mnoukat teprve včera při přepravě k veterináři.Jinak Merilin toho napovídá,že se tomu často i musím zasmát,jak legračně zní .
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: po 13.červenec 2009, 13:28 Předmět: |
|
|
Astoret napsal: | Merlina-nyní Merilin,protože se ukázalo,že je to kočička jsem poprvé slyšela mnoukat teprve včera při přepravě k veterináři.Jinak Merilin toho napovídá,že se tomu často i musím zasmát,jak legračně zní . |
Tak to je opravdu kouzelnilk . Z kocourka kocicka 
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Astoret vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: po 13.červenec 2009, 22:44 Předmět: |
|
|
Lin - No,to spíš já nedokáži určit pohlaví kotěte .Dle moudrých knih o kočkách bylo podrobně vysvětleno jak se pozná u kotátka zda to bude holka nebo kluk,že kočičky mají ty otvurky blíže u sebe než kocourci...Dívala jsem se několikrát a byla přesvědčena,že mám Merlina ,i když ty její povahové znaky bych přiřadila právě ke kočičí slečně-decentní projev,tlapky uhledně složené jako sfinga(tedy,když relaxuje ) ,při tom natahuje krček a rozhlíží se jako dáma aniž by se zvedla a vydává takové zvuky jako kvik,kvik a do toho začne rychle povídat a tak potichoučku-prostě roztomiloučká.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
InyM kočička/kocourek

|
Datum vložení: út 14.červenec 2009, 8:21 Předmět: |
|
|
Moje Sára je imitátorka. Sama jsem tomu nevěřila, ale slyšela jsem ji na vlastní uši. Ona sama má jemňoulinký hlásek. Jen tak potichučku kníká. Adélka siamka, ta když potřebovala, řvala jak na lesy. Bast, ten jen tak něco jako ňň, nini, ňaňa. Když Bast umřel, a já je z bezpečnostních důvodů přestala pouštět ven. Sára stála u dveří na dvůr a tím svým jemným hláskem žadonila, že chce jít ven. Pak vytrvale škrábala na dveře. Když nic nepomohlo, vymyslela si na mě novou fintu. Jednou v noci se probudím a slyším Basta. Jeho ňň, ňaňa. Okamžitě jsem byla při plném vědomí. Vždyť Bast už tu není!!!! - Byla to Sára. Druhou noc jsem slyšela Adélčino řvaní ode dveří na dvůr. Probudilo mě to. Ale Adélka spokojeně spala u mě pod peřinou. Zase ta Sára. To jsem si řekla, že ještě začne štěkat jako Leo a bude to hotové. Další noc - fakt! Slyším takové zvuky, neodvažuju si je nazvat štěkáním - je to Leo? Ne, Sára. Nevěřila jsem vlastním uším. Asi za rok na to, k nám přišel Oskar. Děsně ukecaný kocour. Celé noci probrečel, jak chtěl ven. Pak jsem ho odvezla na letní byt ke kamarádnce na vesnici. Tam je spokojený a šťastný. Jenže po jeho odchodu asi už víte, co přišlo. Noční Oskarovo řvaní u dveří na dvůr. Sára! Teď mám nové siamčí koťátko Amálku. Malá uječená myš. Čekám, kdy ji Sára začne napodobovat. 
|
_________________ Sára - černá čarodějka; Amálka - siamí puberťačka; Samantha -malá, černá panteřice s jantarovýma očima, Sabrina-přišla a už zůstala, Leo - trpělivý hafuša: "Ach jo, všude samá kočka, život pro psa...." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
layyen mňaudáma/pardál

|
Datum vložení: st 22.červenec 2009, 12:30 Předmět: |
|
|
Jimi zatim jedinkrát nemnouknul, ale vrnět umí pěkně, zato činda ta mnouka, ale neni skoro slyšet, když jí mam u sebe, tak vidim jak otevře tlamičku a až podle toho vim že mam poslouchat a slyšim jemný mńáááu, vrnění je hlasitější takže bude pravda že ragdollaci mnoukaj skoro neslyšně 
|
_________________ Ragdollí Princ James 7.4.2009 +4.1.2010 FIP
Ragdollí Princezna Sylvie 7.4.2009
Mikeš a Čert 2 venkovní raubíři  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucii vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: st 22.červenec 2009, 12:44 Předmět: |
|
|
layyen napsal: | Jimi zatim jedinkrát nemnouknul, ale vrnět umí pěkně, zato činda ta mnouka, ale neni skoro slyšet, když jí mam u sebe, tak vidim jak otevře tlamičku a až podle toho vim že mam poslouchat a slyšim jemný mńáááu, vrnění je hlasitější takže bude pravda že ragdollaci mnoukaj skoro neslyšně  |
Jéé, vy máte ragdolláčky? Dejte nějakou fotka do alba, ať se pokochám, mám pro ně slabost 
|
|
 |
layyen mňaudáma/pardál

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|