Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Kradou (některé) Vaše kočky jídlo? |
nekradou, jsou vychované/nemají zájem |
|
19% |
[ 7 ] |
kradly by, ale nedám jim šanci - vše schovávám/kočky při jídle zavírám |
|
11% |
[ 4 ] |
kradou, ale stačí je okřiknout |
|
25% |
[ 9 ] |
kradou, ale musím je i plesknout/postříkat |
|
5% |
[ 2 ] |
kradou a já je nechávám :) |
|
5% |
[ 2 ] |
kradou a nic na ně nezabírá (vítejte v klubu) |
|
33% |
[ 12 ] |
|
Celkem hlasů : 36 |
|
Autor |
Zpráva |
lele vládkyně/vládce střechy

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Macíček mňaudáma/pardál

Založen: 07. 10. 2006 Příspěvky: 141 Bydliště: Mnichovo Hradiště
|
Datum vložení: po 02.listopad 2009, 17:43 Předmět: |
|
|
Bereme to pozitivně, vypadá to, že začneme znovu randit Jen by mě zajímalo, jak to dělají v jiných rodinách nebo ti, co mají malé děti...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ivi.ik vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: po 02.listopad 2009, 17:53 Předmět: |
|
|
Macíček napsal: | Bereme to pozitivně, vypadá to, že začneme znovu randit Jen by mě zajímalo, jak to dělají v jiných rodinách nebo ti, co mají malé děti... |
mám 2.5 letého synka + 4 kočky..nechtějte to radši vědět..jak se to dělá.. a kde.. 
|
_________________ Mia.Bibinova nevěsta..
Mikinka. prdelka
Bubáčková.chlupatý blázínek
Aní. princezna.
Mášenka. bobánek
King Artur=Bibísek. mončičák
Čendíček...od 21.11.2009 v kočičím nebíčku
Benjí.. štěně narozené ve sklepě
http://www.britishwave.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LenkaBabu vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: út 03.listopad 2009, 11:12 Předmět: |
|
|
Včera jsem rozmražovala maso a už měkké jsem ho dala do misky do dřezu. Šla jsem na minutku do ložnice, vracela se zpátky do kuchyně...a přesně jsem věděla, co v misce uvidím. Ano. Zařvala jsem a jala se hledat kočku po bytě. Kočka si spokojeně seděla v předsíni a žvýkala náš oběd. Skočila jsem na ni, vyrvala jí maso z huby...chudinka se dívala, jakože ještě neskončila!
Margaret je celkově popelnice, nedávno manžel zjistil, že si opravdu musí hlídat namazaný chleba a nesmí se k němu otočit zády, aniž by povykoval na kočku, že "vidím tě, ty potvoro, opovaž se!!". Ať spí Margaretka jakkoliv tvrdě, stoprocentně se probere jenom tím, když někdo vejde do kuchyně, když otevřeme ledničku, už je opřená o stůl. Je jí jedno, od koho jídlo loudí, jestli od nás nebo od návštěv. Máme štěstí na rozumné kamarády, ti se u toho pobaví, jak je ta kočka roztomilá, ale bojím se, že k nám jednou přijde tchán, kousne si do chlebíčku a z druhé strany na něj bude hledět šedá hlava.
Co se týče jídla - salám je pro ni jako droga (i když já jsem jí nikdy žádný nedala...v tomhle ji asi zkazil manžel), máslíčko miluje, s jogurtem počítá, že po mě může dojíst zbytky, loudí, když škrábu brambory, když si dělám kyselou sushi rýži, miluje beraní rohy, kafe nebo čaj s mlíkem, papriku, rajčata...a manželovy vymodlené týden vylíhnuté ještěrky.
Výchova by jistě pomohla, ale ona chudinka, jako většina zdejších koček, má problém se sluchem. Tož co se dá dělat.
Salem neloudí, vrchol všeho pro něj je, když já pracuju na lince nebo stole, že se natáhne, jak nejvíc umí a dotkne se packou mé pracovní plochy. Víc by si ale nedovolil!
|
_________________ Jedna kočka nevyhnutelně vede k další - Ernest Hemingway |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chichotalka vládkyně/vládce střechy

Založen: 27. 11. 2008 Příspěvky: 2612 Bydliště: Praha 4 Modřany
|
Datum vložení: út 03.listopad 2009, 11:48 Předmět: |
|
|
Lenko,mě připadá, že u nás jsou všichni kradoši a popelnice. Nikdo neřeší, jeslti je to na stole, na lince, zda je to suchý rohlík, nebo chleba, nebo cokoliv jiného. Prostě všechno se musí ukrást, ochutnat a spást.
|
_________________ Kocouřiska: Solík, Mooník, Shiny, Jupiter alias Jupík- všichni z OS Podbrdsko- v kočičím nebíčku
Kočička: Delinka- naše britská čokoládová dámička, z ch.s. Royal Sapphire
Pejska Pusinka- mopsík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katja vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: út 03.listopad 2009, 13:04 Předmět: |
|
|
Ach ach, jak se vrátila Corry, jsou najednou sehrané loupežné komando a všude je plno koček Na linku se už nevejdu, jediné řešení je naplnit jim mističku a pak shazovat jednotlivé kočky, které odněkud proklouzly. Dnes ráno jsem našla pytel s cibulovým chlebem vytažený na stůl, prokousaný, a v nejlepším krajíčku vykousanou obrovskou díru. Ovšemže je plná mísa granulí, ale to není ono, že?
|
_________________ Samuel, siamák s čokoládovými odznaky/ Abigail, balinéska s čokoládovými odznaky
sestry Conchita Sirius*CZ, želvovinová orientálka, a Claire Sirius*CZ želvovinová se znaky
Matýsek, cornish rex s modrými odznaky |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: út 03.listopad 2009, 13:09 Předmět: |
|
|
katjo, vy jste pochybovala, že by neměli u nás plnou mísu granulí?včera večer dokonce přetékala, jak ji Mirek doplňoval. Vrhli se na to s výrazem- to je dost, že nám dáš taky nažrat. děsný. 
|
_________________ Kocouřiska: Solík, Mooník, Shiny, Jupiter alias Jupík- všichni z OS Podbrdsko- v kočičím nebíčku
Pejska Pusinka- mopsík |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: út 03.listopad 2009, 13:15 Předmět: |
|
|
Ano, není to divné? Mají třeba půl misky, ale sotva ji doplním, vrhnou se na to - hlavně Gilly. LucYnka tu na něj koukala a divila se, že pamatuje sladké koťátko z nabídky, a teď je tu vykrmený kocour! No, žere jak vysavač! Ach jo, už zas odněkud kvílí opuštěný sirotek Corry: "vy jste mě tu nechaaaliiiii!" Hup, a je na stole!
|
_________________ Samuel, siamák s čokoládovými odznaky/ Abigail, balinéska s čokoládovými odznaky
sestry Conchita Sirius*CZ, želvovinová orientálka, a Claire Sirius*CZ želvovinová se znaky
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: út 03.listopad 2009, 14:09 Předmět: |
|
|
Teď trochu mimo téma - kterási kočka (pravděpodobně Salem) se znovu nauči srdceryvně mňoukat za dveřma. On to dělal jako mládě, tak jsme ho zavírali do obýváku a kuchyně, kde si spokojeně prochrupkal celou noc. S příchodem Margaret se nic moc nezměnilo, kocour nám přestal v noci zpívat za dveřma a my jsme je mohli nechávat i v předsíni. Poslední dva tři týdny se ale jeden z nich za dveřma zase začíná ozývat, zhruba od devíti hodin spustí brekot a vydrží i hodinu (jsem spáč, kolem těch devíti se probouzím, ale ještě bych si ráda poležela...v klidu a míru).
Nevím, jestli Salem brečí z nějakého důvodu anebo proto, že už by se konečně zase rád dostal do ložnice na okno (lítají mu tam sýkorky, padá listí). Jídla mají dost (ale to je fuk ).
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: út 03.listopad 2009, 14:17 Předmět: |
|
|
Mně to Corry dělala jako koťátko, a teď, co se vrátila z toulek. Člověka to potěší 
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: út 03.listopad 2009, 14:26 Předmět: |
|
|
Hmm, to teda jo
Na jednu stranu je milé, že si kočka vzpomene a předvede za dveřma takový srdceryvný výstup, ale před týdnem zrovna ten výstup začal ve čtyři ráno...tentokrát to ale nebyl Salem, ale Margaret, manžel na ni huknul, to já nemám ráda. Šla jsem pak na záchod, Margaretka se ke mě tulila, zavedla mě do obýváku (Salem čučel jak puk, co tam v takovou noční hodinu dělám). Kočku jsem pohladila, šla spát a byl klid. Asi měla nějakou noční můru...asi že nám došly granule 
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: út 03.listopad 2009, 14:31 Předmět: |
|
|
Já mám tu výhodu, že zavírám jediné dveře: do dílny/kotelny, kde je teď kocourek z Pražského povstání. Jinak kočky vlezou všude, takže by neměly mít důvod brečet. Ozvou se, jen když nevědí, kde my ostatní jsme.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ivi.ik vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: út 03.listopad 2009, 14:33 Předmět: |
|
|
chichotalka napsal: | Lenko,mě připadá, že u nás jsou všichni kradoši a popelnice. Nikdo neřeší, jeslti je to na stole, na lince, zda je to suchý rohlík, nebo chleba, nebo cokoliv jiného. Prostě všechno se musí ukrást, ochutnat a spást. |
můžu jen potvrdit...napelka jsem koláč a dala si záležet.. dorazili jsme k Lidce domů,dala koláč na mísu a postavila na stolek v obýváku,že si jako dáme...než jsme se otočili,kotísci na stole a už hodovali...boží pohled..no koukla jsem,jestli mají plnou misku granulí,že tak hltají,jako by týden nejedli....ale měli plnou.... ..njn..můj koláč,je můj koláč na co granule
|
_________________ Mia.Bibinova nevěsta..
Mikinka. prdelka
Bubáčková.chlupatý blázínek
Aní. princezna.
Mášenka. bobánek
King Artur=Bibísek. mončičák
Čendíček...od 21.11.2009 v kočičím nebíčku
Benjí.. štěně narozené ve sklepě
http://www.britishwave.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: út 03.listopad 2009, 14:47 Předmět: |
|
|
jo, to byla akce. ani jsme nestihli zamrkat a půlka koláče byla fuč. jsou to lupmové. 
|
Pejska Pusinka- mopsík |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: út 03.listopad 2009, 16:03 Předmět: |
|
|
Katjo, to já u lidí nechápu - jak se vyspíte, když vám o půlnoci skočí čtyři kila živé váhy na hrudník a začne si pinkat s vaším palcem u nohy? Když najde na zemi sáček (kuličku s rolničkou) a donese ho pod postel, že jako je čas na hru? Když vám jedna kočka spí v nohách a druhá se ji snaží vypleskat pryč?
My si na noc v ložnici zavíráme, kočky už to ví, stačí na ně promluvit a samy odejdou do svého pelíšku...asi týden jsem s tou dravou zvěří spala v obýváku na gauči a skákací kulička mlátící do plechové kuchyňské linky byla tím nejmenším zlem, které mě co pět minut budily.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|