Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
koupete své kočky? |
Jen to ne |
|
61% |
[ 8 ] |
Jen když není zbytí |
|
30% |
[ 4 ] |
Pravidelně |
|
7% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 13 |
|
Autor |
Zpráva |
Ajkaja kočička/kocourek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nuuna vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: st 30.duben 2008, 15:27 Předmět: |
|
|
To ctvrty chudatko svym pohledem rika naprosto vse co si o tom koupani mysli.... 
|
_________________ Vlahé modré oči na vás zoufale hledí. Miluj mě, říkají, pusť mě do svého života- a já ti převrátím vzhůru nohama celou tvou existenci...(Pam Brown)
www.napomockockam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sava vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: st 30.duben 2008, 18:16 Předmět: |
|
|
doufám, že nebudeme nikdy muset. chlupaté kometě - neovo indiánské jméno - jsme myli prdku, když měl průjem a to byl pohled pro bohy. pomáhal my s ním syn , oba jsme byli celí mokří, koupelna, chodba, obývák a kuchyně jakbysmet. šrámy na rukách jsme hojily dva týdny 
|
_________________ haló, haló, haló, proč je koček málo? a tak štěkám jako hrom, ať je koček milión!
www.napomockockam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sedmikraska kočička/kocourek

Založen: 25. 01. 2008 Příspěvky: 76 Bydliště: jablonec nad nisou
|
Datum vložení: čt 01.květen 2008, 11:44 Předmět: |
|
|
nas Sindibadko sedi niekedy vo vani, ked sa sprchujem , ale nespliecham na nho vodu, to moj priatel len ked ho vidi na vani sediet, tak ho obleje moje male chudiatko pribehne potom cele najezene, neskodi to nejak macickam, ked sa namocia? Alebo treba davt ppozor len na uska alebo ani to nie?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
midol vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: čt 01.květen 2008, 17:05 Předmět: |
|
|
My jsme vykoupali Rozárku, když jsme si ji jako nalezence přivezli, nestalo se nic. Lotrýska jsme taky vykoupali, protože děsně smrděl zverimexem a taky se nic nestalo. Zvládli to dobře. My, díky pracovním rukavicím držícího pracovníka taky 
|
_________________ Dokonalosti se dosahuje maličkostmi, ale dokonalost není maličkost. Tolik citát, ale vrtá mi hlavou, jak to ty kočky vědí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|