Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Udá se ŠÁŠA do dobrých rukou ? |
ANO |
|
36% |
[ 4 ] |
NE |
|
0% |
[ 0 ] |
KDO VÍ |
|
45% |
[ 5 ] |
NECHÁM SI JI |
|
18% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 11 |
|
Autor |
Zpráva |
kocicky_info mňaudáma/pardál

|
Datum vložení: út 04.srpen 2009, 11:22 Předmět: KOŤÁTKO ŠKODA PLZEŇ k adopci |
|
|
našel jsem kočičku jelikož ale kočičky mám a furt jsem pryč nabízím tuhle kočičku k adopci ...kočička (koťátko) je čistotné nezablešené ...chodí na wc a je velice milé
dám ho do dobrých rukou nejlépe nekuřákům a tak abych se na něj v budoucnu mohl přijít podívat. Nejlepší by byla Plzeň kontaktovat mě můžete pomocí emalu nebo dalších vymožeností internetu.
Kočičce říkám ŠÁŠA
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Darya vládkyně/vládce střechy

Založen: 07. 08. 2008 Příspěvky: 1564 Bydliště: Praha/Napajedla
|
Datum vložení: út 04.srpen 2009, 11:39 Předmět: |
|
|
A nechcete si ji nechat? když jste pořád pryč, tak by možná Vaše vlastní kočička ocenila kočičí společnost. Dvě kočky nejsou větší starost než jedna, věřte mi, naopak se spolu zabaví a vyhrajou. Pokud není Vaše původní kočička vyloženě nesnášenlivá, zkuste si koťátko po vyšetření na veterině a odparazitování nechat 
|
_________________ Archibald - sportovec gentleman
Bubo - hyperaktivní naiva
Slepýš - nezdolně mazlivý pirát
Kvíčenka - splašený deprivantek
Čeněček - nenasytné trdlo |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: út 04.srpen 2009, 13:18 Předmět: |
|
|
Omlouvám se, přehlédla jsem se a myslela zprvu, že máte jen jednu kočku
Tak zkuste kotě inzerovat i na inzertních severech, nebo i na webech některých ochotných soukromých útulků (myslím, že v tomto vychází vstříc Kočičí naděje a SOS Kočky Hodonín, ti by Vám kočičku na svůj web mohly vyvěsit).
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: út 04.srpen 2009, 13:46 Předmět: |
|
|
a je tři kočky málo nebo akorát ? Máme dvě ale třetí to už by byl cirkus.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: út 04.srpen 2009, 14:07 Předmět: |
|
|
Záleží na tom, jak velký máte byt a jak aktivní a snášenlivé jsou Vaše dvě původní kočičky. Já mám dva roční kocoury a před měsícem k nim přibylo nyní asi 10 týdenní kotě, takže tři kočky v bytě 2+kk 40 m2, a vím, že je to moje maximum. Víc koček už bych sem nechtěla, bylo by to na jejich úkor..
Jinak řádí všichni tři, když je to popadne, ale nic tak hrozného nedělají - lítají a perou se. Zatím se snaší, tak snad to vydrží.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
katja vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: út 04.srpen 2009, 14:47 Předmět: |
|
|
kocicky_info napsal: | a je tři kočky málo nebo akorát ? Máme dvě ale třetí to už by byl cirkus. |
Já myslím, že tři jsou tak akorát. Dokud jsem měla jen dvě, bylo mi někdy Samíčka líto, že si chtěl hrát, a Corry neměla náladu. Ve třech se vždycky nějak skontaktovali, s někým se honilo, s někým spalo, podle nálady. No a teď jsou čtyři: kočkám to vyhovuje, pro mě to taky není zátěž: vždycky se najde někdo, kdo se nechá mazlit, nebo kdo si se mnou jde lehnout, ale pro příbuzenstvo jsem exot. Uznávám, že čtyři kočky jsou lehce výstřední, ale měla jsem a budu mít velký byt, tak co! Teď jsem přechodně v 1+1, no, a taky to jde. Kočkám to aspoň nevadí, i když myslím, že větší výběh ocení. Vaše kočičky jsou roztomilé, a Šáša taky: černé kočky jsou ty nejkočkovatější! Přikrmuji a přimazluji sousedova černého Mikeše.
|
_________________ Samuel, siamák s čokoládovými odznaky/ Abigail, balinéska s čokoládovými odznaky
sestry Conchita Sirius*CZ, želvovinová orientálka, a Claire Sirius*CZ želvovinová se znaky
Matýsek, cornish rex s modrými odznaky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tom vládkyně/vládce střechy

Založen: 08. 10. 2007 Příspěvky: 1089 Bydliště: Týnec nad Sázavou
|
Datum vložení: út 04.srpen 2009, 14:55 Předmět: |
|
|
A jak se na Mikeše tváří domácí kočule ? Nežárlí ?
|
_________________ „Lidé zapomněli na tuto pravdu,“ řekla liška. „Ale ty na ni nesmíš zapomenout. Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal.
Antoine de Saint-Exupery
Malý princ
www.napomockockam.cz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: st 05.srpen 2009, 14:01 Předmět: fotka 2 |
|
|
přidávám fotku 2
Smutně koukám .... kdopak si mě veme ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
nico vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: st 05.srpen 2009, 15:29 Předmět: |
|
|
No tady asi už nikdo. My jsme překočkované.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
katja vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: st 05.srpen 2009, 15:42 Předmět: |
|
|
Tom napsal: | A jak se na Mikeše tváří domácí kočule ? Nežárlí ? |
No, vyhání ho. Ony jsou v bytě a Mikeš za mnou chodí na sýpku, kde už pracuji, ale ještě nebydlím. Když ho donesu k bytu, nahrnou se ke dveřím, naježí se, Gilýsek většinou vyběhne a Mikeš před ním uteče. Je větší než oni všichni, ale bojí se jich. Nevím, jestli se kdy skamarádí - zatím ho živým jejich granulemi. Když jsem donesla pytel granulí, který ležel nějakou dobu na sýpce a zřejmě byl Mikešem cítit, Gily ho počůral - naštěstí zvenku.
|
_________________ Samuel, siamák s čokoládovými odznaky/ Abigail, balinéska s čokoládovými odznaky
sestry Conchita Sirius*CZ, želvovinová orientálka, a Claire Sirius*CZ želvovinová se znaky
Matýsek, cornish rex s modrými odznaky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pida vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: čt 06.srpen 2009, 1:14 Předmět: |
|
|
Zkuste dát kočičku do nabídky na www.sbazar.cz, to čte hodně lidí. A v případě, že se Vám nikdo neozve - o čemž velmi pochybuji, je možné kontaktovat plzeňské "kočičí" organizace Kočka mezi lidmi nebo Svoboda zvířat. Přeji Šíše krásný nový domov, tipuji dobu inzerce max. na týden, 14 dní... Tak dejte vědět, jak jste dopadli... Držím palce, P.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: čt 06.srpen 2009, 15:40 Předmět: |
|
|
situaci v jak Kočka mezi lidmi tak i Svoboda zvířat znám Šáša zatím je u mě jako v azylu Sbazar zkusím tam jsem to ještě nezkoušel
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daria Lysáková vládkyně/vládce střechy

Založen: 16. 10. 2008 Příspěvky: 751 Bydliště: Valašské Meziříčí
|
Datum vložení: čt 06.srpen 2009, 17:11 Předmět: |
|
|
Takové rozkošné srdíčko na čumáčku jsem ještě neviděla myslím tu vaši bílomouratou. Jinak Saša bych řekla je jemně prsklá želvinka. Krásné kočiny všechny tři. 
|
_________________ Šouravá Šíša, Bezoušková Marie, Sešívaný Jan, Mrňátko Micátko, Pohodářka Nelinka, Už tolik nerozjívená Ťapina,
www.napomockockam.cz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: ne 09.srpen 2009, 8:37 Předmět: fotka 3 |
|
|
inzeráty podány dokonce i na blbý aukro uvidím .... vypadá to že v PO bude mít přesun do útulku už takhle dnes celý den bude doma sama (12h) a zítra celou noc (12h) 
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|