Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Udá se ŠÁŠA do dobrých rukou ? |
ANO |
|
36% |
[ 4 ] |
NE |
|
0% |
[ 0 ] |
KDO VÍ |
|
45% |
[ 5 ] |
NECHÁM SI JI |
|
18% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 11 |
|
Autor |
Zpráva |
Darya vládkyně/vládce střechy

Založen: 07. 08. 2008 Příspěvky: 1564 Bydliště: Praha/Napajedla
|
Datum vložení: čt 24.září 2009, 9:59 Předmět: |
|
|
Toto opravdu nejsou útoky a je zcela normální, že kočky, které se navzájem neznají, budou několik prvních dní až týdnů po seznámení nervózní. Mně to chování na videu přijde úplně bezproblémové, jak dámy už napsaly výše.
|
_________________ Archibald - sportovec gentleman
Bubo - hyperaktivní naiva
Slepýš - nezdolně mazlivý pirát
Kvíčenka - splašený deprivantek
Čeněček - nenasytné trdlo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lele vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: čt 24.září 2009, 10:15 Předmět: |
|
|
kocicky_info napsal: | Tak jsem se pokusil seznámit Šášorku s naší kočičí smečkou. Kačenka nic nedělala a ta potvůrka Šášorka na ní začala syčet a prskat a protože by to byla 3tí kočička rozhodnul jsem že Šáša prostě si nezaslouží do kočičí smečky vstoupit protože je mladší a to co je na videu by si dovolit neměla http://www.youtube.com/watch?v=pYfsOll1UeQ a zdá se mě že Kačenka z toho byla pěkně vynerovaná !!! |
Koukala jsem ještě na vaše video Šmoulinky a Kačenky - máte super škrábadlo a strašně krásné kočičky (obzvlášť Šmoulinka mi láme srdce ) Želvička by k nim krásně ladila Však zkuste pár dní nechat kočičky pospolu, neházejte flintu do žita! Právě proto, že je Šáši mladá, je větší šance, že ji domorodé kočičky snáze přijmout. Kdybyste viděl, jak je to u nás... Adélka, která k nám přišla už jako dospělá, si ani po dvou letech nenašla cestu k naší Babetce, dodnes je jí trnem v oku Zkouším teď Bachovky, ale moc si od toho neslibuju (navíc je musím aplikovat Babetce na kožich a ta si je z něj pak vztekle olizuje, ale jinak by to nepozřela ) No a myslím jste i psal, že býváte málo doma? Aspoň budou mít kočičky o samotě ve třech víc podnětů k zábavě 
|
_________________ http://lentilki.info
https://www.facebook.com/kalendar2015
Střez se lidí, kteří nemají rádi kočky. (Irské přísloví) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
blanka.b vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: čt 24.září 2009, 10:16 Předmět: |
|
|
Fakt naprosto normální "oťukávání" koček které se neznají. Útok vypadá naprosto jinak. Kdybyste zažil naší Anežku s Mišulkou, tak byste určitě mluvil jinak. Holky si musí udělat mezi sebou pořádek a jen jedna může být "kápo", ostatní se musí podřídit. Neměl byste to tak brzo vzdávat, držím palce 
|
_________________ Kikinka - byla a zůstane navždy tou první +2008
Kačenka *2007 +2016 kočka pravá útulková
Michalka čili Mišínek *2007- kočka pravá útulková
Belluška a Lucinka *2009 - dvojčata
Sofinka *2015 čili Fofolka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rochele vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: čt 24.září 2009, 10:23 Předmět: |
|
|
Nezlobte se na mě , že budu hnusná, ale na mě děláte dojem, že kočičku doma nechcete, že si hledáte důvody, proč ji dát pryč.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: čt 24.září 2009, 10:23 Předmět: |
|
|
lele napsal: |
Zkouším teď Bachovky, ale moc si od toho neslibuju (navíc je musím aplikovat Babetce na kožich a ta si je z něj pak vztekle olizuje, ale jinak by to nepozřela ) |
Lele taky jsme dávali bachovky, když u nás byla Anežka. Nesmíte to vzdát brzy, musíte vydržet min. 3 měs. Já to kapala do vody a kočky nic nepoznaly, jsou prý bez chuti a zápachu, tak nevím. Každopádně u nás nikdo neprostestoval .... tedy myslím proti bachovkám . U Vás bude spíš problém ten, že to olíže z kožíšku najednou a ona by to měla vlastně pomalu upíjet celý den. Fakt je, že přesto že jsem si myslela, že je to na nic, tak když jsem bachovky vysadila, situace se ještě zhoršila.
Jestli by u Vás nebyl vhodnější Felliway do zásuvky?
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: čt 24.září 2009, 10:49 Předmět: |
|
|
blanka.b napsal: | Lele taky jsme dávali bachovky, když u nás byla Anežka. Nesmíte to vzdát brzy, musíte vydržet min. 3 měs. Já to kapala do vody a kočky nic nepoznaly, jsou prý bez chuti a zápachu, tak nevím. Každopádně u nás nikdo neprostestoval .... tedy myslím proti bachovkám . U Vás bude spíš problém ten, že to olíže z kožíšku najednou a ona by to měla vlastně pomalu upíjet celý den. Fakt je, že přesto že jsem si myslela, že je to na nic, tak když jsem bachovky vysadila, situace se ještě zhoršila.
Jestli by u Vás nebyl vhodnější Felliway do zásuvky? |
Blanko, tak ta naše směs je rozhodně s chutí i zápachem Trošku mi to připomíná slabý bromexin! A Babetka vyčenichá vše. Když jsem se jim kdysi pokoušela vmísit Lavetu do vody (do fontány), ani se jí netkly! Takže kožíšek je jediná šance, jak do ní aspoň pár kapek dostat. Oni píšou, že by se mělo dávat 4 x 4 kapky, to je ale u nás nereálné... No a na Feliway slyším samé spíše rozpačité (v negativním smyslu) reakce, tak nevím... Uvidíme... Zas nijak tragické to u nás není, nebijí se, nešikanují se, ale byla bych ráda, kdyby se Babetka Adélce přestala obloukem vyhýbat a opouštět prostor, jakmile do něj kočička vstoupí...
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daria Lysáková vládkyně/vládce střechy

Založen: 16. 10. 2008 Příspěvky: 751 Bydliště: Valašské Meziříčí
|
Datum vložení: čt 24.září 2009, 10:59 Předmět: |
|
|
Na to, že se viděli poprvé, opravdu paráda. I když poprvé málokdy musí dobře napovědět. Zhruba taková reakce byla Jeník - Mařenka kde to postupem času dosáhlo celkem slušného třídního boje a zhruba taková reakce byla Jeník - kůťě, kterážto dvojice ze smečky je po 14 dnech nejsehranější dvojka, těžko říct. Chce to čas a trpělivost a nebát se. Kočičky to vycítí.
Jinak si myslím, že pán má právo se rozhodnout zda chce 2 nebo 3 kočky, ani v nejmenším bych mu nezazlívala, že si jí z jeho jemu dobře známých důvodu nechce nechat. Našel potřebnou kočku, vzal si jí domu a stará se o její nový kvalitní domov, co víc si přát? A kdoví jak to dopadne? To si každý musí rozhodnout sám.
|
_________________ Šouravá Šíša, Bezoušková Marie, Sešívaný Jan, Mrňátko Micátko, Pohodářka Nelinka, Už tolik nerozjívená Ťapina,
www.napomockockam.cz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: čt 24.září 2009, 11:12 Předmět: |
|
|
Daria Lysáková napsal: | Jinak si myslím, že pán má právo se rozhodnout zda chce 2 nebo 3 kočky, ani v nejmenším bych mu nezazlívala, že si jí z jeho jemu dobře známých důvodu nechce nechat. Našel potřebnou kočku, vzal si jí domu a stará se o její nový kvalitní domov, co víc si přát? A kdoví jak to dopadne? To si každý musí rozhodnout sám. |
Dario, to každopádně!! Já jsem jen někde četla, že k Šášorce už stačil docela přilnout, tak aby se jí zatím nevzdával jen z počáteční obavy, že by nemusela vycházet s ostatními kočkami Když jim to spolu bude klapat, proč si nenechat i tu třetí? Samozřejmě není třeba nic lámat přes koleno 
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
rochele vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: čt 24.září 2009, 11:25 Předmět: |
|
|
Ježiši já mu to přeci nezazlívám, jen říkám, že ji pocitově nechce. Naopak je hodný,že ji vůbec vzal domů,spousta lidí je ke kočkám na ulici hluchá a slepá.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kocicky_info mňaudáma/pardál

|
Datum vložení: čt 24.září 2009, 14:47 Předmět: |
|
|
Omlouvám se všem ...možná to na videu tak nevypadá ale Kačenka je doma domácí a myslím si že by si tohle Šášorka dělat neměla ... máme 1+1 a 3kočky je opravdu moc a víme jaké to bylo se Šmoulinkou než jí Kačenka přijala.2-3-4-5-6 měsíců čekat není lepší když se to Šáša dostane někam kde bude sama a budou mít na ní čas?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: čt 24.září 2009, 14:54 Předmět: |
|
|
kocicky_info napsal: | Omlouvám se všem ...možná to na videu tak nevypadá ale Kačenka je doma domácí a myslím si že by si tohle Šášorka dělat neměla ... máme 1+1 a 3kočky je opravdu moc a víme jaké to bylo se Šmoulinkou než jí Kačenka přijala.2-3-4-5-6 měsíců čekat není lepší když se to Šáša dostane někam kde bude sama a budou mít na ní čas? |
možná neměla, ale je to úplně normální Já když se dostanu mezi cizí lidi, taky prskám a jsem zlá (ale já jsem sociopat ) Jen než je poznám lépe. A když se mi nelíbí, prskám i po letech
Ale k věci: samozřejmě pokud se na tři kočičky necítíte a připadáte si s nimi v 1+1 (jen tak pro zajímavost, máte víc jak 35m2? Mně z toho našeho krcálku brzo klepne, věčně jsem od něčeho omlácená a kočky se mi smějí ) stísněně a trápí Vás vzájemná nevraživost kočiček, nový domov pro Šášorku prospěje všem. Tak budu držet palce, ať jej co nejdříve najdete.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kocicky_info mňaudáma/pardál

|
Datum vložení: čt 08.říjen 2009, 7:55 Předmět: |
|
|
Kolik je na obrázků monitorů ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Datum vložení: čt 08.říjen 2009, 8:54 Předmět: |
|
|
že by 4? 
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
šáry vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: čt 08.říjen 2009, 10:09 Předmět: |
|
|
3 
|
_________________ Flik *červen 2007 - † 20.10.2007
Flak *červen 2007
Škvrně *srpen 2007
Murko *říjen 2007
Ňurko *asi podzim 2008
Jaguára *léto 2010
a šáry *v minulém tisíciletí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ivi.ik vládkyně/vládce střechy

|
Datum vložení: čt 08.říjen 2009, 10:17 Předmět: |
|
|
na obrázku 4,v místnosti 3...
|
_________________ Mia.Bibinova nevěsta..
Mikinka. prdelka
Bubáčková.chlupatý blázínek
Aní. princezna.
Mášenka. bobánek
King Artur=Bibísek. mončičák
Čendíček...od 21.11.2009 v kočičím nebíčku
Benjí.. štěně narozené ve sklepě
http://www.britishwave.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|